nikey.cz

Společnost Volvo Trucks představila svou novou modelovou řadu zákazníkům v České republice.

Po odloženém slavnostním uvedení nové modelové řady Volvo Trucks na přelomu února a března tohoto roku, ke kterému došlo kvůli pandemii koronaviru, jsme mohli českým zákazníkům v termínu 1.-11. září konečně představit celou novou modelovou řadu Volvo.



V termínu 1.-11.9.2020 jsme na našich Truck Centrech v Nýřanech, Klecanech, Hradci Králové a Olomouci mohli konečně představit a předvést celou novou modelovou řadu nákladních vozidel Volvo Trucks českým zákazníkům.

Zákazníci, ale i novináři měli možnost vidět modely Volvo FH, FH16, FM a FMX. Do expozice bylo zakomponováno také jedno vozidlo na plynový pohon Volvo FH LNG se speciálně upraveným návěsem, který zvyšuje aerodynamiku celé soupravy a snižuje tím celkovou spotřebu paliva.

Pozdní odpoledne a večer se nesl v přátelské atmosféře pod heslem ”MADE FOR YOU. Během celé akce bylo možno si promluvit s obchodními zástupci a dalšími zaměstnanci Volvo Trucks. Expozice byla koncipována jak v interiéru servisů, tak i venku, abychom předešli možným komplikacím spojeným s omezeními týkajícími se COVIDu. Během bloků prezentací se zákazníci od specialistů Volvo Trucks dověděli všechny důležité detaily o novinkách, které vozidla nabízí.

”Není to největší představení vozidel z pohledu velikosti celé události, ale je to největší uvedení vozidel z hlediska množství modelů a vylepšení, která vám přepravcům a řidičům pomohou ve vaší práci,” uvedl generální ředitel Volvo Group Czech Republic pan Gustav Mårgård.

Prezentace o produktech Volvo FH a FH16, kterou vedl obchodní ředitel Vladimír Sklář, byla zaměřena především na novinky týkající se vylepšeného exteriéru – maska, logo, nové světlomety, ale hlavně interiéru, kde se designéři zaměřili především na pohodlí a praktičnost pro řidiče, což plně splňuje zcela nový digitální displej a spousta úložných prostor v kabině.

Michal Zikán – obchodní zástupce Volvo Trucks představil novinky u vozidel Volvo FM a FMX, kde jsou změny viditelné na první pohled a to především zcela novou platformou kabiny a také viditelností z kabiny. Vozidla je možné vybavit novými bočními kamerami, které zvyšují bezpečnost řidiče při jeho práci. U vozidla Volvo FMX je možné vybavit jej novou dvojnápravou schopnou přepravit až 38 t.

Vladimír Myslík, jak už je jeho zvykem, chtěl zákazníky upozornit na všechna vylepšení, která souvisí s bezpečností. Podrobněji se zmínil o zobrazeních na digitálním displeji, o bezpečnostním prvku zobrazení dopravních značek, ale také promluvil o adaptivních dálkových světlometech, která jsou opravdovým zážitkem z jízdy, ale hlavně je to další bezpečnostní prvek, který je pro Volvo Trucks tolik zásadní. Zdůraznil důležitost a nepostradatelnost řidičů pro náš běžný život a fakt, že vše co jsme po uplynulá léta vyvíjeli, jsme dělali opravdu hlavně pro ně a jejich bezpečí.

S důležitostí servisu a celkové údržby vozidel nás seznámil Pavel Kosík – ředitel poprodejních služeb.

” O nových modelech a jejich novinkách jste již slyšeli, ale co je opravdová novinka, se kterou bychom se rádi pochlubili je fakt, že všechna Truck Centra jsou s vašimi vozidly, která mají uzavřenou servisní smlouvu, vzdáleně propojená. Dnes už dokážeme monitorovat vaše vozidla nejen prostřednictvím Dynafleetu, ale aktivně pracujeme s aktuálními provozními údaji a snažíme se proaktivně minimalizovat neočekávaná odstavení vozidel,” řekl Pavel Kosík během své prezentace. Celá roadshow proběhla bez komplikací a setkala se jen s pozitivními reakcemi ze strany pozvaných zákazníků, kterých přišlo více než 500. Pevně věříme, že nová modelová řada Volvo Trucks je vytvořena na míru každému zákazníkovi, ale i řidiči.

 
Akce, výstavy, veletrhy, Novinky, Technika, Vývojové trendy , , , , , Zobrazit komentáře Vytisknout stránku

Komentovat

Váš e-mail nebude publikován. Povinné položky jsou označeny *

Můžete použít tyto HTML značky a vlastnosti k formátování komentáře:<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Reklama

nikey.cz

Kamioňáci.com


Zdarma SMS

Krátké novinky

Mercedes-Benz Trucks překonává „zvukovou bariéru“ při elektrickém nabíjení s výkonem 1000kW

Vývojáři Mercedes-Benz Trucks během interního testu ve Wörth am Rhein poprvé nabíjejí elektrická nákladní vozidla výkonem 1000 kilowattů • Nově definovaný nabíjecí standard Megawatt Charging System (MCS) ve fázi technické implementace • Rainer Müller-Finkeldei, vedoucí produktového inženýrství Mercedes-Benz Trucks: „Naši … Číst dále →

číst dále »

Scania rozšiřuje svou nabídku elektrických nákladních vozidel o další řešení

Scania rozšiřuje svou nabídku elektrických vozidel o další modely, s nimiž lze čistě elektrický pohon využít v řadě různých oblastí. A nejde jen o možnost, ale o vhodnost a ideální podmínky k jejich využití. Dvě nová elektrická pohonná ústrojí a … Číst dále →

číst dále »

Tatra získala prestižní ocenění Red Dot za design vozidel nejnovější generace řady Force

Kopřivnická automobilka Tatra Trucks si před pár dny zapsala další velký úspěch. Poprvé ve své historii totiž získala ocenění Red Dot v kategorii Product Design, a to hned dvakrát. Tímto oceněním, patřícím k mezinárodně nejprestižnějším v oblasti designu, byly dekorovány … Číst dále →

číst dále »

Nejlevnější Taxi Brno vám zajistí přepravu více osob
Nejlevnější drink and drive Taxi Brno